REPERTUAARI

Show repertuaari


Tiki Tourist

 

Onko matkalaukut pakattuina ja kaikki valmiina turistikierrokselle Havaijilla? No Olivia päätti jättää turistibussin välistä ja löytää tiensä johonkin aivan muualle kesken rankan päivän. Kyllä vain, Tikibaarihan se osuu kohdalle ja siellähän on nautittava juoma jos toinenkin kuuman päivän päätteeksi. Vaan taitaa tämä suomen neito olla ihan sulaa vahaa rommin edessä! Tätä matkaa ette kyllä koskaan unohda... vai unohditteko sittenkin? Numero täynnä huumoria, rokkaavaa asennetta ja sheikkausta!

Kesto: 5:17

Soul of Gold 


Pehmeää kuin sulanut suklaa ja kovaa kuin jalometalli. Tästä on Olivia Rouge tehty! Tämä jo melkeinpä signature-numeroksi kehkeytynyt klassinen numero yhdistelee kaunista sensuellia stripteasea ja myös hieman rokimpaa meininkiä loppua kohden. Oliviaa parhaimmillaan, onhan hän "Real lady with a Rock'n'Roll twist" !

Kesto: 6:42


Minnie Loves Mickey

 

Kaikkihan tietää tarinan, jossa Mikki Hiiri lähtee seilailemaan merille? No mutta mitä tekee Minni? Mitä hänelle tapahtuu, kun hänet jätetään yksin kotiin ikävöimään rakastaan? Tässä numerossa kaikki paljastuu! Näette myös ihan uuden puolen Minni Hiirestä, jota ette ehkä koskaan uskoneet näkevänne.. Numero täynnä hersyvää huumoria tämän klassikkohahmon saattelemana!

Kesto: 5:17

Garage Rouge

 

Olivia Rouge näyttää teille, miten perjantai-illan jälkeen voi aloittaa viikonlopun! Mekaanikkona päivänsä viettävä neito päättää heittää työhanskat tiskiin ja näyttää, mitä haalareiden alta paljastuu! Numero täynnä räväkkää asennetta ja bump'n'grind-liikehdintää kunnon rokin tahdittamana!

Kesto: 04:13

Edward ScissorhandsKyllä vain, arvasit oikein! Tässä supersuositussa ja erittäin harvoin nähdyssä numerossa Olivia Rouge muuntaa itsensä kaikkien tuntemaksi kulttihahmoksi, Saksikäsi Edwardiksi! Luvassa ripaus kauhua, melankoliaa ja huumoria. Lisäksi saksia tottakai ja niiden erikoista käyttöä! Tämä numero on mitä mainioin vaihtoehto Halloween-tapahtumiin.

Kesto: 4:31


Jungle Queen- ei saatavana tällä hetkellä!Kukaan ei voi kesyttää viidakon todellista kuningatarta, vaikka moni niin yrittääkin. Tämä salametsästäjien suurin päiväuni, todellinen kissaeläinten kruununkivi vie mennessään syvälle viidakon uumeniin. Tässä numerossa Olivia esittelee teille mystisyyttä, kissamaista liikehdintää ja sensuellia tunnelmaa, kuitenkin pienellä vaarallisella vivahteella. Juuri niinkuin viidakon todellisten kuningattarien, kissaeläinten tunnetaankin tekevän

Kesto: 04:06


Flamenco


Kastanjetit valmiiksi, nimittäin Olivia Rouge vie teidät mukanaan tuliseen Espanjaan! Tämä intohimoinen numero on maustettu flamencohenkisillä liikkeillä ja rytmikkäällä musiikilla unohtamatta kimallekuorrutteista asua. On aika sheikata ja hurmata!

Kesto: 5:24


Winter 
Lähde Olivian kanssa Narnian ihmemaahan, missä kaikki jäätynyt näyttää kristalleilta. Täällä unelmien lumimaassa voit nähdä miten Olivia karistaa kylmän ja paljastaa hehkuvat helmensä!
Hidastempoisempi ja unenomainen numero, täydellinen talvisiin tunnelmiin!

Kesto: 05:30


Femme Fatale - ei saatavana tällä hetkellä!

Palaa takaisin salakapakkojen ja film noir-leffojen tunnelmiin Olivian kanssa. Tämä numero saa kaikkien sukat pyörimään jaloissa dramaattisen musiikin saattelemana. Dramaattinen Femme Fatale pitää huolen, ettei kilttejä naapurintyttöjä kaipaa kukaan! Jos kaipaat iltaa pahan teillä, tämä on juuri sopiva numero sitä varten! Sopii myös täydellisesti esim. salakapakka-teemajuhliin!

Kesto: 4:32

Hecate


Kreikan mytologiassa Hekate on mm. noituuden, yön ja aaveiden jumalatar ja tästä jumalattaresta inspiroituneena Olivia on luonut numeron joka sopii kaikille varsinkin synkemmistä tunnelmista pitäville! Dramaattinen musiikki ja yllätysmomentit vievät katsojan mukanaan aikamatkalle!

Kesto: 4:15

TMNT- April O'Neil


Ah, lapsuusmuistot! Kaikkihan muistaa ne 90-luvun ihanat pienet kilpikonnat, jotka muuttuivat ninjoiksi? Kyllä vaan, Teenage Mutant Ninja Turtles! Mutta muistatteko heidän kuuman punapäisen, keltaisessa haalarissa seikkailevan ystävättären? April O'Neil, tuo jokaisen unelmien reportteri saa sukat pyörimään jaloissa! Olivian numerossa on aimo annos räväkkyyttä, energiaa ja seksikkyyttä, huumoria unohtamatta! Tämä on numero, jonka nähtyään ihmiset puhuvat siitä vielä viikkojenkin päästä.

Kesto: 4:53

Part of Me


Meistä hyvin moni on kokenut elämässään syrjityksi tulemisen, kiusaamisen ja ulkopuolisuuden, ehkä jopa masennuksen. Tämä numero on Olivian omaelämänkerrallinen tarina siitä, miten kenenkään ei pitäisi kuulla itsestään rumia kommentteja tai ainakaan välittää niistä. Jokainen meistä on tasa-arvoinen ja tärkeä. Tämä numero on tunnelmallinen, mutta myös vauhdikas, energinen ja voimaannuttava!

Kesto: 4:55


Erityisesti pikkujouluihin sopivaa ohjelmaa:

Top hat & tailcoat

Olivia vie sinut aikamatkalle entisaikojen Vaudeville-teattereihin tässä klassisessa tanssillisessa numerossaan. Fred Astairesta ja Marlene Dietrichistä inspiroituneena Olivia toteutti numeron menevään big band musiikkiin tukien ja näyttää miten entisaikojen tanssitytöt iltansa oikein viettivät!

Kesto: 3:32

Lavender dream


Kun yhdistää kaksi burleskin klassisinta elementtiä; viuhkatanssin ja bump'n'grindin on lopputulos tämä. Olivia säväyttää upeassa asussaan tässä klassisessa numerossa, joka on täynnä purppuran huumaa!

Kesto: 5:27

Tulossa 2017

My Flaming thirst
Intense