INFOKuka on Olivia Rouge?

"Real Lady with a Rock'n'Roll twist!"

Olivia Rouge on yksi Suomen burleskitaivaan kirkkaita tähtiä ja esiintynyt jo vuodesta 2008 näin ollen yksi ensimmäisistä suomen burleskiesiintyjistä tällä vuosituhannella. Olivia on tunnettu leimahtavan punaisista hiuksistaan, luomukurveistaan ja flirttailevasta tyylistään ja näin ollen hän on yksi maamme suosituimmista esiintyjistä.

Hänet tunnetaan parhaiten monipuolisesta repertuaaristaan ja erilaisista tyyleistään. Olivia tuo lavalle mukaan aina jotakin uutta, raikasta ja odottamatonta! Tämä neitokainen voi halutessaan esiintyä teille suloisena naapurintyttönä, viettelevänä kurtisaanina tai hervottomana humoristina. Tästä todisteena hänen repertuaaristaan löytyy niin klassista viuhkatansseilla varusteltua numeroa, supersuloista leipurineitoa kuin tajunnanräjäyttävää huumorilla höystettyä Saksikäsi Edwardiakin. Olivialta löytyy varmasti jokaiselle jotain sopivaa ja yleisö ei koskaan pety!

Olivia Rouge on vuosien saatossa matkustellut myös ympäri maailmaa Amsterdamista New Yorkiin esiintymässä useissa tapahtumissa ilahduttamassa yleisöä. Mainittakoot muutamana esimerkkinä; Burlesque Hall of Fame Weekend 2010 & 2011 / Las Vegas, London Burlesque Week 2009, Milan Burlesque Award 2011&2012 ja Helsinki Burlesque Festival 2008,2009,2012 & 2014. Näiden tapahtumien lisäksi hän on viihdyttänyt myös suomalaista kansaa niin monilla festivaaleilla, lukuisissa yritystapahtumissa kuin suosituimmilla klubeillakin. Olivia oli myös yhtenä esiintyjänä vuoden 2010 ensimmäisellä Suomen burleskikiertueella.

Sooloesiintymisen lisäksi Olivia valloittaa duossa nimeltä Holy Curves! maidonvalkean kollegansa Albine A. Dorablen kanssa. Nämä Tesoman Hurjinakin tunnetut neidot eivät jätä ketään kylmäksi ja tuovat varmasti esiin parhaat puolensa! Heidän nerokkaat yhteisnumeronsa ovat useiden suomalaisten tapahtumien suosituimpia esityksiä.

Burleskiesiintymisten lisäksi Olivia opettaa erilaisia työpajoja niin burleskin, kauneuden ja esiintymistekniikan aloilla. Hän opettaa myös hyvin suosittuja viikottaisia burleskitunteja tanssistudio Razzmatazzilla. Lisäksi hän on tunnettu vaatesuunnittelija, tapahtumatuottaja ja toimii myös alternative-mallina.

Halutessanne virallisen tehopakkauksen mukaan projektiinne, ottakaa rohkeasti yhteyttä! Alempaa näet CV:n ja referenssit.Kuva: Anna-Liisa Nikus
 
CV

TUOTTAJA Olivia Rouge tuottaa useita erilaisia tapahtumia kotikaupungissaan Tampereella yhdistyksensä Tampere Burlesquen kanssa, jossa hän toimii puheenjohtajana. 
Mainintana muutamia Olivian projekteja:
- Kuukausittainen burleskiklubi Teerenpeli Tease, joka on pyörinyt jo neljä vuotta ja on miltei aina loppuunmyyty iltama.
- Uusimpana projektina Olivia on yhteistyössä Tampere-Talon kanssa tuottanut parhaaseen pikkujouluaikaan sopivan Burlesque Exposé shown. Tämäkin tapahtuma myytiin loppuun kuukautta ennen.
- Vuodesta 2012 lähtien Olivia on tuottanut myös Suomen parasta Halloween-tapahtumaa Horror & Tease Showta.
- Olivia on vuonna 2014 yhteistyössä kahden muun tuottajan kanssa ollut järjestämässä ensimmäistä laatuaan olevan burleskilavan osaksi South Park-festivalaeille.
- Burleskitapahtumien lisäksi Olivia on ollut toisena päätuottajana kollegansa Albinen kanssa vuoden 2012 Pin-Up-Finland kisaa yhteistyössä X-treme Car Shown kanssa.MALLI Olivia on toiminut virallisena mallina Varustelekalle, Fintagelle sekä omalle tuotemerkilleen Olivia Rougelle. Hän tekee paljon töitä erilaisten valokuvaajien kanssa tiheään tahtiin.

VAATESUUNNITTELIJA Olivia Rouge tunnetaan myös hänen urastaan vaatesuunittelijana ja pukuompelijana. Hän valmistaa asuja monille burleskiesiintyjille, mutta myös muille artisteille kuten tangokuningatar Johanna Debreczenille. Mittatilaustöiden lisäksi hänellä on ateljee Tampereella ja verkkokauppa osoitteessa www.oliviarougeshop.com.

DUOESIINTYJÄ Holy Curves! on Tampereen pahamaineisin ja suosituin burleskiduo, jossa Olivia vaikuttaa kollegansa Albinen kanssa. Näiltä neidoilta löytyy luomukurvit ja roppakaupalla asennetta ja he ovat kiertäneet esiintymässä pitkin Suomea, mutta myös ulkomailla. Monipuoliset esitykset jättävät yleisön leuat auki hämmästelemään, mitä juuri verkkokalvoilleen tallensivat.

WORKSHOPIT Olivia järjestää moninlaisia työpajoja erilaisille ryhmille ympäri Suomea. Hänen työpajoistaan löytyy laaja valikoima erilaisia teemoja kuten perinteiset burleskikurssit, vintage look workshopit, pin-up posing työpajat, sekä markkinointityöpajaa. Lisäksi Olivian kautta on mahdollista varata burleskityöpajoja esimerkiksi osaksi polttariohjelmaa, mutta myös yksityistunteja. Lisäksi hän järjestää intensiivikursseja burleskin tiimoilta ja opettaa viikottaisia burleskitunteja tanssistudio Razzmatazzilla, Tampereella.

LEHDET such as Aamulehti, Moro, City, Valo, Me Naiset, Ilkka, Pinni, Regina, Ilta-Sanomat, Hymy, Tamperelainen, Volt, Big Beat, Whitewash, Tamperelainen, Kaleva, Ellit, Iltalehti, Helsingin uutiset, 21st Century Burlesque magazine, Kodin Kuvalehti, Yrittäjä.

KIERTUEET Varustelekan promotyttönä Iron Sky- suomenkiertueella, Queens of Tease 2010 burleskikiertue Suomessa

KIRJAT Burleskin paluu, kirjoittajana Michelle Baldwin

TV Ajankohtainen kakkonen dokumentti, YLE-uutiset Suomi- burleski dokumentti Suomen burleskipiireistä, Summeri, MTV3 uutiset, YLE Perjantai

RADIO Radio 957, YleX, Yle, Radio Pori, Radio City

ASIAKKAITA

American Car Show
Alma media
Hullu Poro
Iron Sky
Kulttuurikulma
Kustom Kulture
Sexhibition
Sokos Hotel Presidentti
South Park- festival
Suomen puolustusvoimat
Sähköliitto
Tampere-Talo
Tampereen teatterikesä
TTT
Teerenpeli Tampere
Turun Erotiikkamessut
Vapriikki
Varusteleka
X-treme Car Show