maanantai 12. lokakuuta 2015

Olivia Rouge huppareiden ennakkotilaus!


Nyt olisi tarjolla harvinaista herkkua, nimittäin Olivia Rouge- huppareita! Jos mielit tällaista talven lämmikettä itsellesi, niin voit tehdä kätevästi ennakkotilauksen sähköpostitse.

Hupparit teetetään siis mikäli tulee tarpeeksi tilauksia ja ne toimitetaan asiakkaille heti niiden valmistuttua. Ennakkotilauksen yhteydessä sinulle lähetetään lasku, joka maksetaan, jos tiedossa on toimituksen onnistuminen.

Huppari on siis väriltään musta, vetoketjulla varusteltu, hieman ylläolevan kuvan mukainen (kuvaan siis vain muokattu printti, kyseessä ei ole valmis huppari!!) ja saatavana on joko unisex tai ladyfit-malli.

Hinta hupparille on 45€ + mahdolliset toimituskulut (Suomessa 7,50€, muualle toimitettuna ota yhteyttä sähköpostitse). Yhtenä mahdollisuutena on myös noutaa huppari jostain tapahtumasta, missä allekirjoittanut esiintyy, tästä sovittava myös etukäteen!

Ennakkotilaus lähetetään sähköpostise osoitteeseen oliviarouge at gmail.com 21.10 mennessä! (Jos tilauksia ei tuohon päivämäärään mennessä tule tarpeeksi, voidaan eräpäivää hieman pidentää.) Laita ennakkotilaukseesi otsikoksi: OLIVIA ROUGE HOODIE ORDER ja mainitse sähköpostissa minkä koon (xs-xxl) ja mallin (unisex vai ladyfit) haluat sekä laskutustietosi (nimi, osoite jne) ja miten haluat hupparin toimituksen tapahtuvan.