torstai 11. joulukuuta 2014

Olivia Rouge's School of Burlesque - Coaching classes!


KURSSI ON TÄYNNÄ!!!!

Olivia Rouge's School of Burlesque - Coaching classes
@Tanssistudio Razzmatazz,
Satakunnankatu 18, 33210 Tampere (toinen kerros)

Onko suuntana jo esiintymislavat, mutta kaipaat apua numerosi kanssa? Olivia Rouge on täällä sinua auttamassa! Alkuvuodesta 2015 on mahdollista osallistua Coaching-tunneille Olivian opastuksella, jossa tarkoituksena on auttaa tulevia sooloesiintyjiä heidän numeroidensa rakentamisessa. Kurssi on siis tarkoitettu henkilöille, joilla on jo jonkinlaista tietoa burleskista ja ovat oikeasti suuntaamassa esiintymislavoille! Kyseessä ei siis ole alkeiskurssi, missä tutustutaan burleskiin yleisesti tai muu vastaava :)

Voit siis osallistua tunneille jo valmiin, puolivalmiin tai vaikka vain ideatasolla olevan numeron kanssa ja yhteistuumin varmistetaan, että numerosta tulee mahdollisimman loistokas! Kurssin osallistujat voivat olla tulevan Teerenpeli Tenderfeet- tapahtumaan hakeneita henkilöitä tai muutenkin lavalle haikailevia. Tulevaisuudessa voi olla mahdollisuus päästä esiintymään ainakin muihinkin Teerenpelin tapahtumiin!

Kurssi koostuu 6 yhteisestä lähiopetustunnista ja tämän lisäksi mahdollisista kotitehtävistä. Tarkoituksena on, että osallistujat työstävät numeroitaan itsenäisesti kotona tuntien välillä. Kurssilla ei varsinaisesti tehdä yhteisiä koreografioita.

Tunneilla voit oppia mm. seuraavia asioita:
- kuinka valita oikean musiikin ja miksata sen
- vastaukset kaikkiin mahdollisiin vaatetuskysymyksiin ja -ongelmiin
- koreografiallisia vinkkejä
- hahmon luomista
- miten mainostaa itseään ja saada keikkoja
- kokonaisuuden hiomista

Lisäksi valmistamme kaikille yhdessä esitykseen sopivat tasselit. Jokaisella tunnilla käydään jotain yhteistä asiaa läpi ½h ajan, jonka jälkeen käydään aina osan ryhmän yksittäisiä numeroita läpi loppuajan.

Opintokokonaisuuden hinta 180€/hlö, ennakkomaksu 40€ suoritettava. Summa kokonaisuudessaan tulee maksaa ennen kurssin alkua tai tuoda loppusumma kurssille mukaan käteisenä ensimmäisellä kerralla. Myös osamaksu onnistuu, mutta summa tulee olla maksettuna kokonaisuudessaan ensimmäiseen kertaan mennessä.

Kurssille mahtuu 8 hlöä, kurssi toteutetaan, jos osallistujia on 5.

Tunnit järjestetään suurimmalta osin Tanssistudio Razzmatazzin tiloissa (yläkerran sali) lukuun ottamatta tasselituntia, joka järjestetään Olivia Rougen työhuoneella osoitteessa Mäntykatu 4.
Tunnit studiolla järjestetään seuraavina ajankohtina:

Keskiviikkoisin klo 20-21:30 aikavälillä 28.1-25.2.
Tasselien rakennustunti sovitaan erikseen kaikille sopivaan ajankohtaan!

Ilmoittautumiset osoitteeseen oliviarouge at gmail.com 21.1.2015 mennessä - HUOM! Ainoastaan sähköpostitse tehty ilmoittautuminen on pätevä ja ilmottautuminen on SITOVA, ennakkomaksua ei palauteta muuta kuin force majeuren sattuessa tai lääkärintodistuksella! Kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä, eli ole nopea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti