tiistai 25. marraskuuta 2014

Olivia Rouge's School of Burlesque - intensiiviviikonloppu aloittelijoille!


KURSSI ON TÄYNNÄ!!!!

Tervetuloa Tampereelle viikonlopun tiiviskurssille oppimaan burleskin alkeita!

Järjestäjänä toimii Olivia Rouge, Suomen burleskiskenen yksi eniten keikkailevista ja muutoin kulttuuriin vaikuttavista tekijöistä, hänet tunnetaan myös virallisena Burleskinstituutin opettajana. Olivia Rouge on esiintynyt vuodesta 2008 lähtien Suomen suvessa ja kesäöissä aina lapin paukkupakkasiin asti, sekä kansainvälisesti muun muassa Las Vegasista New Yorkin kautta Italiassa, Lontoossa ja Amsterdamissa. Olivia opettaa myös viikottaisia burleskitunteja Razzmatazz-tanssistudiolla muiden työpajojen ohella (viikkotunnit jatkuvat jälleen syksyllä 2015!).

Intensiivikurssi on kaksipäiväinen ja järjestetään 10.-11.01.2015 klo 12-16 molempina päivinä.

Kurssi järjestetään Razzmatazz-studiolla osoitteessa:
Satakunnankatu 18 A
33210 Tampere (Kauppakeskus Siperia, pohjakerros)

Lauantaina kurssi aloitetaan kertomalla hieman yleistä burleskin historiasta ja opettelemme esiintymisen kannalta ulkoisesti ja sisäisesti tärkeitä seikkoja, kuten ehostus, poseeraukset, kävely ja kontaktin luominen yleisöön. Ehostuksessa keskitymme lähinnä lavameikkiin ja sen luomiseen.

Sunnuntaina keskitymme varsinaiseen esiintymiseen ja paremmin liikkumiseen. Opettelemme helpon koreografian, sekä klassisimpia burleskiliikkeitä. Lisäksi käymme läpi erilaisia tapoja riisua tyypillisimpiä vaatekappaleita ja asusteita.

Kurssi soveltuu kaikille 18-vuotta täyttäneille ikään, kokoon tai sukupuoleen katsomatta. Kurssille voi osallistua kaikki aiheesta kiinnostuneet, olitpa täysin keltanokka, hieman esiintynyt tai vain uusia elämyksiä etsivä. Osallistuminen ei vaadi tanssitaustaa tai aiempaa kokemusta esiintymisestä. Kurssilla käydään läpi myös jotain Olivian viikkotunneilla käytyjä asioita!

Viikonlopun tiiviskurssin hinta molemmille päiville on 100€/henkilö. Jos haluat osallistua vain toisena päivänä, hinta on 60€/hlö. Ilmoittaudu sähköpostitse 20.12.2014 mennessä osoitteeseen oliviarouge(a)gmail.com, jolloin saat tarkemmat ohjeet workshoppiin osallistumisesta, yleisistä infoista ja tilitiedot ennakkomaksun (30€) suorittamiseksi.

Ilmoittautuminen on SITOVA ja peruutettavissa ainoastaan force majeuren sattuessa. Sairastapauksissa vaaditaan sairaanhoitajan todistuksen ennakkomaksun palauttamiseksi. Maksettua ennakkomaksua ei palauteta peruutuksen sattuessa.

Kurssille otetaan max. 14 osallistujaa. Kurssi järjestetään kun osallistujia on vähintään kuusi henkilöä.

Lisätietoja sähköpostitse oliviarouge(a)gmail.com

Lisää opettajasta:
www.oliviarouge.com


Muita workshoppeja ympäri Suomea:
www.facebook.com/burleskinstituutti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti