torstai 16. lokakuuta 2014

Teerenpeli Tenderfeet - Burlesque open stage!


Nyt olisi Tampereella taas luvassa avointa lavaa kaikille uusille, innokkaille burleskineitsyille! Maaliskuussa, kun lumet (toivottavasti) alkavat jo sulaa, on aika tuoda esiin luonnon lisäksi myös ihanat uudet nakubalettilaiset.

Joten oletko jo pitkään haaveillut omasta spottivalostasi burleskilavalla? Nyt on aikasi toteuttaa tuo haave! Jo melkein legendaksi muodostunut Tampereen Teerenpelin kellari herää jälleen henkiin ja suo auvoisen sataman neitsytmatkallaan oleville burleskitähtösille 14.3.2015 kapteeninaan Teerenpeli Tease-klubinkin tuottaja Olivia Rouge!

Miten tähän ilakointiin sitten pääsee mukaan? Voit kysellä hakemuskaavaketta sähköpostitse teerenpelitease at gmail.com ja saat sen mitä pikimmiten itsellesi täytettäväksi.
Nyt seuraa tärkeä info, nimittäin tällä kertaa lavalle ei oteta ihan ketä tahansa, vaan selkeästi oikeasti esiintymään (toistekin) haaveilevat henkilöt otetaan huomioon. Tästä syystä, kun olet saanut idean numeroosi ja lähtenyt sitä jo hieman toteuttamaan, tulisi sinun lähettää video numerostasi. Videossa ei tarvitse olla lopullista asua tai siinä ei tarvitse olla jokaisen liikkeen viimeiseen asti harjoiteltu, ideana on lähinnä tuoda esille, mitä mahdollisesti lavallakin olisi nähtävissä. Videon ei tarvitse olla ammattivälineillä kuvattu, mutta siitä olisi hyvä kuitenkin saada selvää :)

Tärkein muistisääntö on, OLE UNIIKKI! Tee kotiläksysi ja tutki, mitä muut ovat jo tehneet ja koita keksiä se oma juttusi/numerosi.

Hakemuskaavakkeita on saatavilla tästä hetkestä 20.12 asti ja hakemukset tulee lähettää meille läpikäytäviksi 12.1 MENNESSÄ! Vastaukset lähetetään 18.1 kaikille hakijoille.

Keväälle on luvassa myös Olivia Rougen pitämiä coaching-tunteja, joissa on tarkoituksena paneutua esiintyjien soolonumeroihin ja yleisesti mitä tulee ottaa huomioon lavalla ja myös lavan ulkopuolella. Näillä tunneilla on oiva mahdollisuus päästä saamaan palautetta omasta esityksestään ja kehittää sitä monin tavoin. Coaching-tunneista infoa seuraa loppuvuodesta!

Lavalle ovat siis tervetulleita kaikki burleskiin ja sen ympärille soveltuvat yli 18-vuotiaat henkilöt riippumatta sukupuolesta, vartalosta, genrestä tai aiemmasta kokemuksesta lavalla.

Tässä vielä pähkinänkuoressa tärkeät päivämäärät ja infot:

Hakemukset saatavana 20.12.1014 asti
Hakemuksien viimeinen palautus 12.1.2015
Hakijoille ilmoitetaan sähköpostitse 19.1.2015
Showtime 21.3.2015


Tapahtumainfo:
Aika: 21.3.2015 klo 18-22
Paikka: Teerenpeli Tampere
Liput: 12€ (ei myydä ennakkoon!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti