keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Make it sparkle! - workshop


Atelier Rouge presents

Oletko suuntaamassa esiintymään lavalle, mutta asun kanssa on ongelmia? Eikö neula ja lanka pysy käsissä tai strassien liimaus kuulostaa heprealta? Ei hätää, Olivia rientää apuun!

Viikonlopun intensiivikurssi esiintymisasujen ja niiden koristelun taitamisessa on täällä! La & su 25.-26.10 klo 12-16 Olivia Rouge Shop muuntautuu askartelupajaksi. Sopii loistokkaasti burleski-, drag- sekä muille lavaesiintyjille, jotka haluavat loistaa lavalla asujen ja asusteiden kera!

Kurssilla käydään läpi mm. seuraavia asioita:
- Asujen Do's & Dont's (erityisesti burleskiesiintyjille, jotka riisuvat vaatteita lavalla)
- Materiaalivalinnat
- Koristelutekniikat/kikat asuihin ja propseihin
- Mistä materiaaleja kannattaa hankkia

Kurssille voi tuoda omia keskeneräisiä asuja, joiden kanssa tarvitsee apua. Suunnitelmissa on koristella esimerkiksi rintaliivit (tai mitä nyt kenelläkin saattaisi olla tarpeellista koristella) viikonlopun aikana. Ateljeelta on saatavilla mukavasti materiaaleja kuten helmiä, koristenauhoja, kangastilkkuja ym. Kalliimmat materiaalit kuten strassit ym. jokainen voi tuoda itse halutessaan.

Kurssin aikana ei valitettavasti valmisteta mitään suurempaa asua, tehdä kaavoja tai muuta vastaavaa, vaan keskitymme asuihin pienemmällä skaalalla ja enemmän koristelutekniikoihin. Jos kiinnostuneita löytyy, laajemman kurssin voi myös järjestää joskus tulevaisuudessa.

Olivia Rouge on vuonna 2006 pukuompelijaksi valmistunut burleskiesiintyjä, joka valmistaa 90% omista esiintymisasuistaan ja on lisäksi valmistanut pukuja muille esiintyjille burleski & drag-skenessä. Olivia valmistaa omaa mallistoaan ja mittatilaustöitä myös esimerkiksi morsiamille.

Koko viikonlopun hinta 80€. Vain sähköpostitse tulleet ilmoittautumiset hyväksytään. Ilmoittautuminen on sitova ja kurssista maksetaan ennakkomaksu. Koko summan voi halutessaan myös maksaa heti tai tuoda loput maksusta kurssille käteisenä.

Kurssille mahtuu 8 ja kurssi järjestetään jos osallistujia on 4. Ilmoittautumiset: oliviarouge@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti